Fotoselli Kapı Ölçüleri

Fotoselli Kapı

 

Otomatik Fotoselli Kapı, gelişen teknoloji ve yaşam şartları sayesinde hemen hemen hayatımızın her noktasında yer alan ve insan gücü gerektirmeden kolaylıkla geçişleri sağlayan vazgeçilmez bir araçtır. İş yerinizin, toplu yaşam alanlarının güvenliği için tercih edebileceğiniz otomatik kapılar; kışın zorlu koşullarından ve ısıdan etkilenmeden, çoğunlukla insanların çok olduğu ve trafiğin kalabalık olduğu bölgelerde tercih edilmektedir.

Firmamız, güven ile kullanacağınız otomatik kapılarıyla sizler ve güvenliğiniz için büyük fırsatlar sunmaktadır. İnsanın olduğu her alanda beklemeden, duraklamadan, arıza veya sorun yaşamadan kontrollü ve güvenli bir geçiş sağlamak adına hak ettiğiniz değeri firmamız sizlere sunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra firmamız, kişiye özel üretimler ile farklılığınızı oluşturabileceğiniz bir olanak sağlar.

Fotoselli kapıların kullanım alanlarının başında konutlar, marketler, alışveriş merkezleri, iş yerleri, bazı okullar, havaalanları, oteller, hastaneler gelmektedir. Bir yerleşimin var olduğu her yerde otomatik fotoselli kapılar kaçınılmazdır.

Teknik Özellikler

Kapanma hızı, açılma hızı, kapanma hızı da ya da açılma hızında frenleme gibi geçiş sürelerini yumuşak ve yavaş gerçekleştirmek önemli bir husustur. Bu ayarlamalar elektronik devrelerde ayarı uzun süre değişmeyecek ve tornavida ile ayarlanabilen, trimpot adı verilen araçla sağlanır. 24 V DC Motor kullanılmalı, sessiz ve sarsıntısız çalıştırılmalıdır. Güvenlik için bir takım Emniyet Fotoseli bulunmalıdır ve acil açılma özelliği bulunmalıdır.  Kapının elektronik sistemi kapalı bir kutu içinde tutulmalıdır.

İdeal bir fotoselli kapı ölçüleri için net genişlik önemli bir noktayı oluşturur. En ideal mesafe 160cm – 180cm (sabit kanallar ile 320-360) olarak belirlenmiştir. En ideal yükseklik ise 210 – 220cm civarıdır. Bu yükseklik ölçüleri kapıyı daha estetik göstermekte fayda sağlayacaktır. Kapının bazı kapasiteleri vardır. Bunlardan biri taşıma kapasitesidir. Fotoselli Kapı taşıma kapasitesi türüne göre değişmektedir ve genellikle 80+80 kg ayarında olmaktadır. Kapının otomatik açık kalma süresi çoğunlukla 0 saniye ile 30 saniye arasında değişmektedir. Kapının açılma hızı ise 000-500 mm/sn. arasında ayarlanabilmektedir. Kapıda çok sessiz ve çok uzun ömürlü olan motor kullanılmaktadır.

Fotoselli Kapı Modelleri

Genel olarak otomatik açılıp kapanma özelliğine sahip Yana Kayar Otomatik Fotoselli Kapı sıklıkla tercih edilen çeşitlerden biridir. Yana Kayar Dairesel Fotoselli Kapı normal yana kayar kapı sistemlerinin tüm özelliklerine sahip olmakla birlikte düz yerine oval olması farkı bulundurmaktadır. Diğer bir model olan 90 Derece Otomatik Fotoselli Kapılar ise konutlarda kullanılan ve düşük enerji ile çalışan ve hızlı bir şekilde açılıp kapanan kapılardır.

images

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir