Ucuz Fotoselli Kapı

Ucuz Fotoselli Kapı

Bu yazımızda   Ucuz fotoselli kapı sistemlerini inceleyelim. Birçok yazımızda fotoselli kapılar hakkında detaylar sunduk. Günümüz şartlarında tercih sebeplerimizin başında ekonomik nedenler yer almaktadır. En kaliteli sistemi isterken dahi gözümüz ilk olarak ürünün fiyatına takılır.  Fotoselli kapıları tercih sebeplerini sıralayalım.

  • Hijyen en önemli nedenler başında gelir.
  • Hızlı geçişler sağlıyor olması Ucuz fotoselli kapı tercih nedenlerimiz arasında yer alır.
  • Diğer kanatlı kapılara rağmen oldukça daha az bir alan kaplamakta.
  • Estetik görünümleri ile göz doldurur.
  • Güvenli bir geçiş sağlar.
  • Kaza risklerini hemen hemen ortadan kaldıran yapıları mevcuttur.
  • Akülü sistemleri ile enerji kesintilerinde dahi çalışma olanağı sağlar.
  • Kolay tamir edilebilir motor muhafazaları vardır. Hızlı onarımlara olanak sağlar.
  • Birden fazla kişinin geçiş olanağını sağlamakla birlikte geçiş hızlarını kontrol altına almamızı da mümkün kılmıştır.
  • Dokunmadan geçiş sistemleri ile insanların birbirine temas etme olanağını da ortadan kaldırmaktadır.

Ucuz fotoselli kapı sistemlerini incelerken kontrol kartı ekli bir sistem olanağı sağladığını görmekteyiz. Bu kontrol kartı ile bütün geçiş seçeneklerini güvenlik personeli, bina yöneticileri veya işletme sahiplerinin belirlemesi konusunda oldukça imkan sağlamaktadır. Diğer kapılarda olduğu gibi dişli yani kayış sistemi kullanılmaktadır. Çok yönlü kullanımları sayesinde tek kapı için 110 kg, çift kapı için 140 kg taşıma kapasitesine olanak sağlar. Her geçişten sonra kapanma özelliği ile iç sıcaklığı koruma özelliğine sahiptir. Buda ısı enerjisi konusunda oldukça fazla tasarruf etmemize olanak sağlar. Diğer otomatik fotoselli kapılar ile karşılaştırdığımızda fiyat konusunda da seçenek sunduğunu görmekteyiz. Kapı üzerlerinde bulunan motorlarda arıza oluşması durumunda kolay parçalanabilir olması tamir konusunda oldukça hızlı erişilebilirlik sağladığı için hizmet kesintilerini en aza indirmektedir. Şimdi bu kapılardan geçişlerimiz neden bu kadar önem arz etmekte ona bakalım. Bu kapılardan geçiş yaparken dokunmadığımız için hijyen konusundan bahsetmiştik, bunu yanı sıra kazaları da en aza indirir.

Tamiri hızlı ve ekonomik. İşte bu sebepler fotoselli kapı kullanmamız için en önemli nedenlerden birkaç tanesi. Önümüzdeki sürelerde de daha bir çok noktada karşımıza çıkacağı şimdiden garanti altına alınmıştır.

fotoselli kapı - ucuz fotoselli kapı - fotoselli kapı fiyat

Ucuz Fotoselli Kapı Sistemleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir